"Zvezde vladaju budalama, a pametni ljudi vladaju svojim zvezdama"

Horoskop

Horoskop je simbolički prikaz međuodnosa prirodnih principa na izvesnom mestu u trenutku nečijeg rođenja koji je u skladu s međuodnosom tih istih prirodnih zakona u svesti pojedinca. Horoskop je slika neba u određenom trenutku (položaji Sunca, Meseca, planeta, zvezda) gledano s određene tačke na Zemlji u određenom trenutku. Dakle, kao da smo s određenog mesta u datom trenutku fotografisali nebo, pa napravili svojevrsnu kartu - horoskopsku kartu - sa tačnim položajem najvažnijih objekata, te s elementima nebeske sfere (Zenit, Nadir, Ascedent, Descedent).

Natalni horoskop nekog čoveka je takva slika u trenutku njegovog rođenja. Horoskop se sastoji od velikog broja elemenata i njihovih povezanosti - astrološki elementi, astrološki znakovi, astrološke kuće, planete, planetarni aspekti...

Horoskopski znaci

Ovan

Osobe rođene od 21. marta do 20. aprila su rođene u znaku Ovna.

Ovan (lat. Aries) je jedan od 12 horoskopskih znakova.

 • Polaritet - pozitivan
 • Omiljene boje - crvena i bela
 • Kvalitet - kardinalan
 • Dragi kamen sreće - dijamant
 • Element - voda
 • Deo tela – glava
 • Vladajuća planeta - Mars
 • Ključna fraza – ja sam
 • Suprotni znak - Vaga
 • Glavne osobine - energičan ali nagao

OVAN, je Znak koji nagoni čoveka na akciju, na takmičenje, da pokrene nešto, spreman na sve, da deluje sve dok se ne opeče. Uvek speman, hoće i može! Dinamična, borbena, uporna i agresivna osoba, večito ide napred ne obazirući se na posledice, jer za njega ne postoje granice, niti u čemu vidi opasnost. To je vodja koji ni pred čim neće ustuknuti jer želi da predvodi i da bude najbolji u svemu, ali retko kada privede posao kraju, jer s protokom vremena ili strpljenje. Koliko se brzo naljuti, tako se i odljuti i sve ispočetka, više puta, dosta često ne završavajući predhodno, jer ima i puno ideja. Energičan, brz, brzoplet, hrabar, žestok, svojeglav. Večito u pokretu, to je tip koji ide "grlom u jagode" pa i dospeva u raznorazne nevolje, jer ako nema avanture, nema ni njega. Slobodno mu se požalite - pomočiće vam!

On je u duši lovac i strastan ljubavnik - zavisnik od seksa i strasti. Uzbudjuje ga već i sama pomisao na to. Za njega se izazovno obucite i poigravajte se s njegovim strpljenjem, i posmatrajte ga kako "kuva". A kada mu "prekipi", tj. kada nastupi kritičan trenutak nemojte se čuditi ako vas zgrabi na mestu gde ne biste ni u snu... Zato se ne igrajte s njim, eksplodiraće. Pobeći mu nećete sigurno. Ne "čikajte" ga. Erogene zone su na glavi. (Grickajte mu uho).


ON Kao rođeni osvajač, on ne okoliša mnogo, a oči mu zacakle čim ugleda potencijalni "plen". Ne bira mnogo ni mesto, ni vreme, zato što je suviše nestrpljiv, pa u napad kreće istog trenutka kad vas je ugledao. Direktan je, šarmantan, nasrtljiv i otvoren, a zasmejavaće vas vicevima i detaljima iz svoje biografije (posebno sportske), sve dok ne pristanete da se ponovo (još iste večeri) vidite sa njim.

ONA je takodje direktna i uvek spremna da zavede i osvoji onoga ko joj zapadne za oko. Uhvatiće ga za kravatu (ako je nosi) ili bradu, nežno privući sebi i reći mu uz najšarmantniji osmeh na svetu: "Ti si moj"! Ako joj se udvarač dopada, pustiće ga da se malo "prži na tihoj vatri", a onda će mu dopustiti da je osvoji. Ukoliko ste joj dosadni, i to će vam nedvosmisleno staviti do znanja, tako da ste sa Ovnicom uvek načisto.

za više informacija, kontaktirajte me...

Bik

Osobe rođene od 20. aprila do 20. maja rođene su u znaku Bika.

Bik (lat. Taurus) je jedan od 12 horoskopskih znakova.

 • Polaritet - negativan
 • Omiljene boje - zelena i braonkasta
 • Kvalitet - fiksni
 • Dragi kamen sreće - smaragd
 • Element - zemlja
 • Deo tela – grlo i vrat
 • Vladajuća planeta - Venera
 • Ključna fraza – ja gradim
 • Suprotni znak - Škorpija
 • Glavne osobine - produktivan ali tvrdoglav

BIK, je Znak koji nagoni coveka da se odredi prema nečemu, prema konkretnom i da tu "pusti korene", ali u sferi materijalnog. Kod njega nema lutanja, jer Bik je osoba koja tačno zna šta može, a šta ne, pa stremi ka oblicima sigurnog i bezbednog. Podredjuje sve sebi na praktičan način sa velikom istrajnošču, ali tek pošto se odluči i stekne poverenje. Taj kvalitet zadržavanja svega postojećeg, bez želje za promenom, vodi ga u sferu nefleksibilnosti. On se ne odlučuje naprečac i ne reskira puno; on niti razbacuje snagu na nešto što nema čvrste osnove i nema jaku materijalnu podlogu. Bik ce retko kada doneti nešto novo, ali je zato "pravi čovek" za stvari provere novostvorenih vrednosti. Jednom stvari se može baviti celog života, ukoliko kroz nju pronadj sebe u smislu egzistencije. Zato je teško pokretljiv i uvek je potrebno da ga neko ili nešto pokrene, ali kada započne vrlo je uporan i istrajan. Bik je uglavnom uspešan, jer je oprezan, promišljen i trezven, ali je pomalo usporen i trom. Generalno je simpatičan, pozitivan, prijatan i rado viden u društvu - dobričina. Ali mu nikada ne dirajte u stečeno. Dosta je trpeljiv i tolerantan, ali kada se naljuti, klonite ga se, jer zna da poruši sve pred sobom, zbog silne i neobuzdane energije. Bik uglavnom dobro materijalno stoji i to ljubomorno (sebično) čuva, jer voli da uživa u tome što poseduje. U ljubavi teži dugotrajnim vezama, strastan je, pa ga obično susrecemo u sferama čulnog uživanja. Sklon je umetnosti, vezuje se za glas i za kuću, u najširem smislu. Ako neko zna da uživa u onome što voli onda je to Bik. Ali je kod Bika prisutan izvestan prostakluk, neotesanost pa čak i vulgarnost, koju neće kriti. Nemojte ga varati i vredati, jer će vas ostaviti - teško prašta.

Vi, s Bikom ne smete biti prosti, vulgarni ili da delujete "jeftino", morate biti taktični i spremni da mu se potpuno predate. On voli predigru, lepu prijatnu i intimnu atmosferu, i ukoliko može, uz pićence i prijatnu muziku, predhodno pripremite večericu. Ah, da - pa vi gostite "kralja uživanja". Što mu više budete ugadjali to ćete ga više opustiti. I znajte, on od vas očekuje pravu ženstvenost i nežnost. Krevet mora biti prostran, udoban i mekan - pa i vi. Erogene zone su na vratu. (Ližite ga po vratu).


ON naprosto obožava da vas odmerava, zavodi, udvara vam se i tako vas osvaja - natenane. Obavezno će vas odvesti na ručak ili večeru u svoj omiljeni restoran gde ga svi poznaju, izabraće najkvalitetnije specijalitete i najbolju sortu vina, a sve vreme neće skidati oka sa vas, pa ćete mu na kraju jesti (makar maslinu) iz ruke. Oko vašeg stola okupiće muzikante koji će svirati i pevati vaše pesme a od prodavca cveća otkupiće sve ruže – samo za vas.

ONA bira kome će dopustiti da se trudi oko nje, zavodi je i osvaja. Njegov izgled, šarm, stav, ponašanje i džentlmenski maniri neće je ostaviti ravnodušnom, ali će zato onome ko joj dosadjuje umeti tako da odbrusi da će se i ona sama začuditi. Da biste se dopali ženi Biku, treba da imate samopouzdanja koliko i novca, a da pritom umete da je zavedete – pogledom i dodirom.

za više informacija, kontaktirajte me...

Blizanci

Osobe rođene od 21. maja do 20. juna rođene su u znaku Blizanaca.

Blizanci (lat. Gemini) su jedan od 12 horoskopskih znakova.

 • Polaritet - pozitivan
 • Omiljene boje - žuta
 • Kvalitet - promenljiv
 • Dragi kamen sreće - ahat
 • Element - vazduh
 • Deo tela
 • Vladajuća planeta - Merkur
 • Ključna fraza – ja mislim
 • Suprotni znak - Strelac
 • Glavne osobine - pametni ali površni

BLIZANCI, su Znak poput leptira, nikada u kući, jer poseduje neodoljivu potrebu da se poveže sa drugim ljudima. Jako su komunikativni i snalažljivi. Potreba za kontaktima nastaje nekontrolisano, jer kroz te odnose osoba ući i formira svoj karakter. Potreba i glad za saznanjem nagoni ga u površnost, nepostojanost, nedoslednost. Blizanci su jednostavno ljubopitljivi, pa skoro da nema tema koje im ne privuku pažnju. Promenljivost karaktera omogućava im prilagodljivost i često sve što čine je površno, jer skoro nikada ne ulaze u suštinu. Čovek na ovom stepenu razvoja lako podpada pod uticaj drugih; a karmički zadatak Blizanaca je da nauči da bude svoj, da ima hrabrosti da izrazi svoje mišljenje koje se mora razlikovati od utisaka koje prima iz okruženja - što se mora priznati, da je jako teško - zato im ne zamerite. Kada biste Blizanca pitali šta stvarno želi, teško da ćete dobiti odgovor, osim onog: da se druži. Zato mu je najveća kazna - zatvoriti ga ili sputavati. On je jako površan, pa dosta toga ostane nedovršeno, i pomalo mu nedostaje ambicije. Večno mladi, večito pun priča, šarmantni, puni novih (neostvarljivih) zamisli, večito (nesretno) zaljubljeni, neverni i skloni flertu, prepoznatljivo duhoviti - lako okupe (privuku), masu oko sebe. Smisao njihovog načina ophodenja je u razmerni informacija kroz koju Blizanac upoznaje sebe, pokušavajući da sazna ko je on ustvari. Zato Blizanac mora sve da sazna, proba - i da se skoro uvek opeče. Blizanaci su dosta nepouzdani, pa je teško bilo šta s njima utanačiti. Promenljivost u svim sferama ce se ispoljavati do kasno u životu, sve dok ne uspostavi ravnotežu svoje nestalne i nestabilne licnosti. Blizanac u životu mnoge stvari mora da odradi dvaputa. Ako je pred vama neko od koga ne možete doci do reči...

Oni su znatiželjni i što veću mu zagonetku postavite, više ćete ga uzbuditi - naročito ako mu ispričate šta ćete mu uraditi. S njima se treba poigrati rečima, jer ih vec pričom možete uzbuditi. Najviše vole "predigru" preko telefona. Ne treba dva puta da mu ponovite poziv. Erogene zone su na ramenima i rukicama. (Drž'te ga za ruke.)


ON je neodoljivo zabavan, šarmantan i toliko informisan o svemu, da vam dodje da ga uzmete za ruku, odvedete kući i predstavite ukućanima kako bi i njih zadivio kao što je vas. I dok ga vi doživljavate kao potencijalnog kućnog ljubimca, on je već završio pola posla u svojoj nonšalantnoj zavodničkoj delatnosti: dok vi nasmejani budete čitali njegovu poruku na svom mobilnom telefonu, već ćete biti u njegovom zagrljaju.

ONA izgleda kao devojčica, a često se baš tako i ponaša kada želi da vas zavede i osvoji. Kao kameleon, prilagodjava svoje ponašanje, garderobu, pa čak i stavove (o globalnom zagrevanju, ozonskoj rupi i ponašanju Paris Hilton u zatvoru) vašim ili približno onima koji će se vama svideti. Flertovanje je sastavni deo njenog karaktera, mada brzo gubi interesovanje kad primeti da ste „zagrizli“. Ako joj stalno izmičete, žena Blizanac trčaće za vama.

za više informacija, kontaktirajte me...

Rak

Osobe rođene od 22. juna do 22. jula su rođene u znaku Raka.

Rak (lat. Cancer) je jedan od 12 horoskopskih znakova.

 • Polaritet - negativan
 • Omiljene boje - bela i srebrna
 • Kvalitet - kadinalan
 • Dragi kamen sreće - biseri i mesečevo kamenje
 • Element - voda
 • Deo tela – stomak i grudi
 • Vladajuća planeta - Mesec
 • Ključna fraza – ja osećam
 • Suprotni znak - Jarac
 • Glavne osobine - intuitivan i ćudljiv

RAK, ima najveće bogatstvo emocija, ne voli da se ističe i da bude upadljiv i stoga živi u svojoj privatnosti. Samim tim govori se o čoveku koji je jako ranjiv, povredljiv, osetljiv, u svakom trenutku spreman da se povuče dok ne prestane "oluja". Glavne oblasti aktivnosti su dom, porodica, tradicija. Zbog svojih dubokih osećanja coveku je lako da se izražava u sferi umetnosti. Pažljiv je, osećajan, druželjubiv, roditeljski nastrojen, zaštitnik, a zbog preosetljivosti često pogrešno tumači postupke drugih. Pošto kroz prizmu svojih osećanja posmatra druge, preko kojih je najranjiviji, zadatak mu je da nauči da ih ispravno koristi. Negativno se ispoljava kroz promenljivo raspoloženje, nesigurnost samosažaljenje, zlu ćud, posesivnost. Pazite da ga ne uvredite, jer Rak pamti doklegod je živ. E, sad ćete verovatno nabrojati niz Rakova koji upravo imaju brdo porodičnih, finansijskih i materijalnih problema - da, to je Rak, jer se on kroz te probleme uči osećanjima. Pazite, dosta je "težak", preosetljiv i povredljiv. A kada se osmeli i ojača nema mu ravnog u sferi bankarstva, umetnosti i temama vezanih za porodicu.

Rak je romantičarski tip. On traži čvrste dokaze u ljubavi. Prihvatiće seks u kome je pravi virtuoz, ali na duže staze morate mu dokazati da mu potpuno pripadate. S njim morate biti strpljivi i nežni, jer se teže se uzbuduje, ali se puno daje. Voli predigru uz piće, ali i hranu. I teže se hladi, pa vidite šta cete posle. Voli i vodu, računajte na to. (Mislim na kadu... ). Erogene zone su na grudima i bradavice. (Pa, valjda znate šta vam je čniti?)


ON se svidja i vašoj mami i vašoj baki (o drugaricama i sestrama da ne govorimo), a vama prostruji divno osećanje kad vas samo pogleda onim svojim očima odanog psetanceta koje će vam se radovati kad god vas ugleda. Istina, naslušaćete se priča o njegovom detinjstvu, bakama i dekama, tetkama i kolačima, što mu neće smetati da, dok o njima priča, zaneseno pilji u vaš dekolte. I kada sa društvom bude nazdravljao u kafani, budite sigurni da i tada razmišlja – o vama.

ONA ume sa svakim muškarcem, može da zavede i osvoji koga god poželi, samo ako hoće. Ženstvena i brižna, izazovna i puna razumevanja u isto vreme, potrudiće se da uživate u pogledu na nju koliko ćete uživati i dok se budete sladili tortom i kolačima koje će umesiti samo za vas. Kada vam bude pričala o deci svoje sestre i njihovim nestašlucima, shvatićete da je ona prava žena za vas.

za više informacija, kontaktirajte me...

Lav

Osobe rođene od 22. jula do 22. avgusta su rođene u znaku Lava.

Lav (lat. Leo) je jedan od 12 horoskopskih znakova.

 • Polaritet - pozitivan
 • Omiljene boje - zlatna i narandžasta
 • Kvalitet - fiksni
 • Dragi kamen sreće - rubin
 • Element - vatra
 • Deo tela – srce i kičma
 • Vladajuća planeta - Sunce
 • Ključna fraza – ja hoću
 • Suprotni znak - Vodolija
 • Glavne osobine - ekstroverentan i zahtevan

LAV, je čovek kod koga je najviše razvijen uticaj ega, koji je "svestan" sebe, jer je "siguran" u svoj identitet. Lav je osoba koja pokušava da postane neko, da bude velik, (kraj jedne od faza razvoja ega - fala Bogu). Ima sve šanse da će u svojim namerama uspeti, jer je izuzetno kreativan i slatkorečiv. Osoba koja voli da je u centru pažnje, da joj se laska, jer sebe smatra rodjenim vodjom, autoritetom, što čcesto dovodi do suprostavljanja drugih, zbog njegovih dramatičnog nastupanja. Ali zapamtite: Lav će uglavnom i uspeti, ma šta vi mislili o njemu. Kompleks moći može lako da se pretvori u tiraniju, a to pre svega ispopljava prema ukućanima. Stabilnost i odlučnost može da ga učini velikodušnim i saosećajnim, ali je osnovni preduslov i razlog njegovog uspeha. Lav je u suštini pozitivan i ukoliko mu se pridružiš ili prikloniš, pomagaće ti i ceniće te - koliko i ti njega. Lav očekuje da ga ljudi priznaju i da mu budu odani zbog njegovih talenata i kreativnosti, ali to je veliki rizik da postane žrtva svojih ideala i iluzija, pa često neuspešni Lav deluje tragikomično. On je plemenit i spreman da pomogne slabijima, zbog čega je omiljen u društvu. Osobe rodjene u ovom znaku su hrabre, optimistički raspoložene i nikada malodušne, tako da uspevaju uvek da se izvuku iz neprilika. Lav ima visoko mišljenje o sebi, i tu treba biti jako pažljiv - da mu se ne zadirete u sujetu - jer on smatra da je nepogrešiv. Voli da je sve na visokom nivou, da je luksuz, pompa, sjaj, glamur. Na profesionalnom planu Lav ima dosta uspeha zbog naklonosti autoriteta i masa. Lav je lav, on je nadmen, "pun sebe" i mora biti centralna figura, a to znači da svi ostali moraju da mu se potčinjavaju i da ga slušaju. U tom smislu ne podnosi nepoštovanje i neposlušnost. U ljubavi je topao i strastven, ali dosta često ima neuspeo ljubavni život.

On voli da ga hvalite da je najbolji - da mu laskate (podvlačite pod kožu) i da mu se divite. (Folirajte ga, jer nema drugog načina). Moraćete sve to što ste mu rekli i obećali i da mu pokažete i dokažete tako što ćete mu dopustiti sve - da radi s vašim telom. Ali i on voli isto da mu se radi, i da se mazi, a naročito masaža i češkanje ledja. Samo pazite može se desiti da zaspi - ne preterujte. Erogene zone su na ledjma i krsta. Predhodno objašnjeno, kako).


ON će se potruditi da vas zadivi već pri prvom susretu pričama o svojim uspesima na školskim takmičenjima, sportskom terenu i divljenju koje izaziva kod klinaca iz komšiluka. Ako ga kojim slučajem budete pitali koji je znak, budite sigurni da će vam odgovoriti: “A zar se to ne vidi?“ Džentlemenski maniri i osećaj da su svi pogledi uprti u vas kada ste sa njim, učiniće da se pored Lava osetite kao da ste na vrhu sveta.

ONA pleni atraktivnom pojavom, pozom i stavom u kojem ćete prepoznati i malo glume i malo blefa, a sve će vam se neodoljivo dopasti do te mere da ćete zadivljeni slušati čak i zveckanje njenog nakita. Svejedno da li je kosu skupila ili pustila da joj slobodno pada po ramenima, ona svoju ljupku glavicu drži kao da na njoj ima krunu. I to sa lakoćom kao da je to nešto sasvim prirodno. Iako uživa u divljenju udvarača i obožavalaca, dopustiće vam da je osvojite samo ako ona proceni da ste vredni njene pažnje.

za više informacija, kontaktirajte me...

Devica

Osobe rođene od 22. augusta do 22. septembra rođene su u znaku Device.

Devica (lat. Virgo) je jedan od 12 horoskopskih znakova.

 • Polaritet - negativan
 • Omiljene boje - mornarsko plava i siva
 • Kvalitet - promenljiv
 • Dragi kamen sreće - peridot
 • Element - zemlja
 • Deo tela – nervni sistem
 • Vladajuća planeta - Merkur
 • Ključna fraza – ja analiziram
 • Suprotni znak - Ribe
 • Glavne osobine - analitičan ali zakeralo

DEVICA, ostavlja utisak hladnoće jer je okrenuta kritici i analizi svega, a prvenstveno sebe. Time uči da uoči svoje mane - što je bez kritičkog osvrta apsolutno nemoguće. Ona traga za savršenstvom u sebi, a to traži i u drugima, pa u braku i partnerskim odnosima. Zato mogu biti prisutni problemi: zbog komplikovanog karatera i nemaštovitosti - razlog što je s njom teško izaći na kraj, jer ima strahovitu moć zapažanja, pa uglavnom druge sagledava kroz mane - "kako ja, tako i ti"! Vrlo je stabilna i bavi se konkretnim i materijalnim. Tokom života isprepliću se skromnost i stidljivost sa željom da nametne svoje, verovatno zbog straha da ne bude povređena. Moć opažanja čini je sklonoj udobnosti, dobrom izboru odeće i pažljivom izboru hrane. Osećaj za razmeru, sklad, sklonost detaljima i praktičnosti govori o dobrom planeru. Osoba koja može biti dobar specijalista. Trezvenost, suzdržanost, kontrolisanost emocija, omogućuje joj da ispravno i nepogrešivo sagledava suštinu svega. S druge strane osobe koje su svesne svoje unutrašnje ranjivosti teško se otvaraju prema spoljnjem svetu, ali kada steknu poverenje izuzetno su odani. Kada bude bila svesna sebe razumeće i druge, ako na tom putu ode još dalje, biće u stanju da služi čitavom svetu. Ali Devica nikada nije ono što se misli, što vidimo. Ona nikada neće biti ljubavnica, i idelan partner, jer je nezavisna, plašljiva, zatvorena, sitničava, dovoljna sama sebi, nezavisna od drugih, integralna ličnost, koja ne zna da uživa u životu – najbolje se oseća kada radi. A na ljubavnom planu treba očekivati dosta problema. Kada je u pitanju brak, teško se odlučuje, ali kada ga zasnuje neće lako dati razvod, odana je porodici. Devica je osoba cija je karma da služi druge, pa uglavnom bežeći u posao zapostavlja ljubavni život i ne razvija odnose, a to mnogima zagorča život, pa otuda toliko zanovetanja i okrivljivanja drugih. Devica će reći da je ne razumemo. Kako razumeti nekoga ko očekuje da budemo onakvi kakvim nas ona želi, čak i da znamo šta ona želi? (Što ni ona sam ne zna).

Devica je ukočena i trebaće vam puno strpljenja i znanja da je opustite. Dosta često može da "upali" neko iznenađenje - nešto što ona ne očekuje. Ipak, za potpuni uspeh ovde ćete morati da poznajete protokol koji mora da se ispoštuje. U krevetu mora sve biti pod konac, čisto i mirišljavo. Erogene zone su stomak i pupak. (Pa, hm, ljubite joj taj deo tela).


ON će se već pri prvom susretu potruditi da vas zadivi poznavanjem većine tema iz oblasti nauke, privrede, ekonomije, automobilizma, građevinarstva, ali i praktičnih detalja iz svakodnevnog života. Objasniće vam kao da je to nešto najnormalnije na svetu da kocka leda koju je slučajno dodirnuo stavljajući je u vašu čašu, ne može biti izvor nijedne zaraze zbog njene izuzetno niske temperature. Strpljivo će vas slušati dok mu se budete jadali zbog male plate, ropskog rada i nerazumevanja vašeg šefa, pa ćete vrlo brzo shvatiti da će odana Devica uvek biti tu kada vam je potrebna.

ONA je ljupka, pričljiva, pomalo uzdržana što je čini intrigantnom za suprotni pol, često manekenski gradjena (pogotovo dok je mlada), pa lako zavodi i osvaja muškarce u kojima se radja želja da je tako dragocenu sačuvaju samo za sebe. Ume dugo i pomno da vas sluša dok joj pričate o bilo kojoj temi, a pogotovo je osetljiva na tudju muku i probleme, pa ćete u njoj uvek imati rame za plakanje.

za više informacija, kontaktirajte me...

Vaga

Osobe rođene od 22. septembra do 21. oktobra rođene su u znaku Vage.

Vaga (lat. Libra) je jedan od 12 horoskopskih znakova.

 • Polaritet - pozitivan
 • Omiljene boje - plava i pastelne
 • Kvalitet - kadinalan
 • Dragi kamen sreće - safir i žad
 • Element - vazduh
 • Deo tela – bubrezi i koža
 • Vladajuća planeta - Venera
 • Ključna fraza – ja održavam ravnotežu
 • Suprotni znak - Ovan
 • Glavne osobine - kosmopolita ali neodlučan

VAGA, je predodredjena za odnose sa drugima, da kroz uspostavljanje sklada, ravnoteže i harmonije, kroz odnos sa drugima, razvije svest o sebi. Da upozna i osvesti svoju mracnu stranu licnosti, duboko unutar sebe, do koje može doci razmišljanjem. Vaga se bori za ispravne odnose, za formalne odnose, svuda gde je narušena harminija, gde je nepravda. Covek koji sudi saglasno svojim idelima i standardima svog savršenstva ili nesavršenstva ili intelektualnog nivoa. Vaga mora ima imati iskristalizovane standarde po kojima se mora ponašati u odnosima sa drugima, a koji ce biti i prizma kroz koju ce se ispoljavati i dobiti priznanje. U stvari, priznanje koje ocekuje nikada nece ni dobiti, jer na putu ispravljanja nepravde mora da se konfrontira, jer kompromisom nikada ne mogu biti zadovoljne obe strane, pa se kaže da najviše grešaka upravo u oblasti odnosa, pravi Vaga. Ona je u stanju da objektivno razmišlja što joj pomaže da se stavi u položaj drugoga, da bude dobar diplomata, zato je ona najspremnija na kompromise. "Sudiji Zodijaka" je cesto teško da donese odluku i ako ima mogucnosti, ostavice je za sutra - zato Vagu nikada ne terajte da se izjasni odmah, jer ce sigurno pogrešiti. Ta neodlucnost je vezana za intelektualno odmeravanje, procenjivanje ispitivanje svih elemenata, i pogrešno se misli da je lenja i spora - ona samo ne želi da pogreši. A naglašavanje mišljenja za posledicu ima oslabljenu funkciju osecanja. Vrlo lako gubi emocinalnu ravnotezu pa je cesto cudljiva i nesigurna. Predusretljivost, uravnoteženost, smisao za pravednost, popustljivost, diplomaticnost, umerenost, takticnost i ljubaznost su velika prevara, jer ispod te maske dosta cesto je "gvozdena pesnica". Vage nemaju baš mnogo srece, pa se uglavnom zadovoljavaju onim što im život pruža. Dobro je imati ih za prijatelje. Ljubavni život im je prepun uspona i padova, jer su sklone lakom, (i pogrešnom) zaljubljivanju. Da, iko su moralne vrednosti kod Vage životno pitanje, dosta cesto ce biti upravo suprotno. Bračna pitanja - bracne zavrzlame - uvek "petljaju" nešto, da često ni same ne znaju ni sebi da objasne u kakvom su to odnosu. Vaga je dosta blaga, s finim manirima, druželjubiva, gostoljubiva - i zaljubljena u sebe.

Vaga voli da bude voljena; voli udvaranje, prijatnu atmosferu, opuštenu i vaše lepo donje rublje, još bolje ako se nazire. Ne ocekujte od nje grubosti i prostakluk, ali retko kada ce prva krenuti u akciju - nju mora nešto da pogura. Zato ako to osetite preuzmite inicijativu, jer može odnos prerasti u gnjavažu. Erogene zone su struk i slabine. (Dovoljno je dodirivanje, a ne da voli grljenje).


ON će se pre bilo kakvog zavodničkog poduhvata ili osvajačkog pohoda, pre svega potruditi da mu kosa bude besprekorno čista, a garderoba dovoljno, makar sportski, elegantna. Jer, on se neće osećati dovoljno dopadljivim da vas zavede, ako nije zadovoljan sopstvenim odrazom u ogledalu. Uz njega, uvek ćete se osećati kao prava dama, a on će vam uvek džentlmentski poljubiti ruku, pridržavati mantil, otvarati vrata od kola, poklanjati vam bombonjere i cveće i neštedimice deliti komplimente.

ONA je kao rođena zavodnica zadovoljna, ako primeti da već pri prvom susretu ne skidate oka sa nje, jer Vaga uživa u divljenju okoline (iako često glumi uzdržanost). Zbog urodjenog šarma, muškarce osvaja sa lakoćom, pa joj je često (pogotovo dok je mlada) neprijatno kada treba da odbije nestrpljivog, dosadnog ili nametljivog udvarača. Nevaspitanje i vulgarnost ne podnosi, pa često ume da na opšte iznenađenje uzvrati istom merom.

za više informacija, kontaktirajte me...

Škorpija

Osobe rođene od 22. oktobra do 22. novembra su rođene u znaku Škorpije.

Škorpija (lat. Scorpio) je jedan od 12 horoskopskih znakova.

 • Polaritet - negativan
 • Omiljene boje - tamno crvena i crna
 • Kvalitet - fiksni
 • Dragi kamen sreće - opal
 • Element - voda
 • Deo tela – reproduktivni organi
 • Vladajuća planeta - Pluton
 • Ključna fraza – ja želim
 • Suprotni znak - Bik
 • Glavne osobine - strasni ali opsesivni

ŠKORPION, je čovek koji je spreman na sve: da ide, ako treba, do samog kraja, ne pitajući za cenu, da bi došao do suštine. Zato on nije površna ličnost. Izdržljiv je, i najspremniji da prihvati promenu i relnost, kakva je - takva je; spreman je na preispitivanje, promenu, uništenje svega prevazidjenog što koci i sprečava prodor u suštinu, dubinu, istinu, smisao i značenje ljudskog života. Oni poseduju veliku unutrašnju snagu, upornost, tvrdoglavost, spremnost za najveće napore - sve to u isto vreme, i da za te idele plate čak i svojim životom. Uporan je u svojim odlukama, istrajan i nikada se ne miri sa porazom. U borbi je sam, svestan da je život njegov problem, pa zato ti nikada neće reći da ga nešto muči. Ne podnosi tuđe savete. Svestan je svoje snage pa ostaje hladnokrvan i u najtežim trenucima. Izuzetne je psihicke građje, izražene vitalnosti i seksualnosti. Škorpion ne prašta sebi, niti bilo kom drugom. Njegovi porivi potiču od emocijalnih potreba koje su toliko jake da nagone čoveka na potpuno predavanje i trošenje - sebe i drugog, zato Škorpion ulazi u borbu na sve ili ništa. Sposobnost da zađe u suštinu daje mu moć da vrlo brzo primeti slabosti drugih, ali zato u vezi njega ili od njega nikada niko neće ništa saznati, ukoliko Škorpion to neće. Rekcije osobe su emotivne, iskazujući svoj nesvesni deo bića koji često u životu dovede do kriza u životu, ali može i da se iskaže kroz stvaranje. Jednom u životu čovek ce morati da se upita, predati se ili ne, ali će najverovatnije da će se uputiti smerom krajnosti koji smatra svojim idelom, ne pitajući za cenu. Kada je zaljubljen, on voli kompletno, izuzetno je odan, privržen i pouzdan i u ljubavi i u prijateljstvu. Nije mu dobra osobina što sebe smatra vrhovnim sudijom i jedinim izvršiteljem. U ljubavi je veoma strasan, ali i ljubomoran, posesivan a neki put i sadista. Kod Škorpiona nema sredine, hoće sve ili ništa.

On je pohotljiv, erotičan, mističan i izaziva. Njemu je potreban najmanji znak, a onda vidite šta ćete - progutace vas. Nema potrebe da se puno naprežete, jer vi ste vec u njegovom zagrljaju - velemajstora erotskih igara. Zato ga ne izazivajte puno, jer mu baš toliko i treba - samo vaš mig, i ako hoce pokazace vam i ono što vi ne možete da sanjate. Erogene zone - svuda po telu. Ama, utuvite u glavu - ne treba im puno, ako hoće. (Radite i vi njemu isto što i on vama, ako vam odgovara). Tip za superprovod. Ako mislite da je to tip koga ćete sresti na orgijama, e jako grešite, jer to je vulgarizovanje seksa, Škorpion to radi u intimnosti i – maestralno.


ON zavodi pogledom i dodirom i nema te žene koju on ne može da osvoji, samo ako to dovoljno želi. Jer, njegova želja jača je od svih prepreka, nepremostivih okolnosti i nemogućih situacija, pa će čak ono što bi drugog ometalo, za njega biti – izazov. Ni njegov izgled kao ni njegove godine nikada nemaju veze sa njegovom moći zavodjenja i osvajanja, jer Škorpion je pravi magnet za žene: dovoljno galantan, dovoljno tajanstven i dovoljno uporan, pa mu retko koja pripadnica suprotnog pola može odoleti.

ONA bira, zavodi, osvaja i ide dalje, čim makar na trenutak prestanete da zadovoljavate njene stroge (pre svega erotske) kriterijume. Opasna i pronicljiva, strasna i neumoljiva, žena Škorpija želi da muškarac koga izabere, bude njeno vlasništvo, ali se problem javlja kada takvih muškaraca ima više od jednog. Ne zavaravajte se da ćete vi tada ostaviti nju, jer ona ne čeka da bude ostavljena.

za više informacija, kontaktirajte me...

Strelac

Osobe rođene od 23. novembra do 21. decembra rođene su u znaku Strelca.

Strelac (lat. Saggitarius) je jedan od 12 horoskopskih znakova.

 • Polaritet - pozitivan
 • Omiljene boje - ljubičasta, tamno plava
 • Kvalitet - promenljiv
 • Dragi kamen sreće - topaz
 • Element - vatra
 • Deo tela – kukovi i butine
 • Vladajuća planeta - Jupiter
 • Ključna fraza – ja vidim
 • Suprotni znak - Blizanci
 • Glavne osobine - avanturista ali pravičan po svom ubeđenju

STRELAC, je intuitivni tip koji cinjenice smesta u filozofski ili religijski okvir. U potrazi za istinom spreman je na sve, bez trunke diplomatije ili obzira. Njegov idealizam može da ga dovede do fanatizma. Propagiranje neke njegove doktrine duhovno ga osnažuje. Njegova psihicka energija je promenljiva što ukazuje na potrebu za slobodom i putovanjima, u potrazi za novim sferama. Intuitivnost Strelac ide do granice vidovnjaštva, a ispunjenost nadom vodi u optimizam i bezobzirnost. Medjutim, to vodi u zidanje kula u vazduhu što ga može dovesti u kriznim vremenima da postupa bezobzirno. Kako je spreman velikodušno da pruži, isto tako smatra da ima pravo i da uzme - bez pitanja. Strelac je plemenit i velikodušan, blagog karaktera, optimista, otvorene i vedre prirode i spreman je uvek da pomogne drugome. S njime nikada nije dosadno, jer prihvata sve. I za duzenje je po meni najbolji drug. Prepreke za njega ne postoje, pa na život gleda kosmopolitski i kao jedinstvenu priliku. Zato se kaže da je Strelac srecan, što je cest slucaj, pa cesto reskira i kocka se, i naravno, dobija. Strelac je širokih vidika i teško se smiruje na jednom mestu. Uspešan je u mnogim poslovima i najlakše dolazi do materijalnog bogatstva. Nemirnog je duha, pun ideja i uvek željan novih avantura i putovanja. Na ljubavnom planu nije baš stabilan, pa su kod Strelca cesti razvodi. Nije osoba idealna za brak, jer više voli život van kuce, društvo, zabavu i promene. Da, zgodan je, seksepilan i neveran, kao niko.

On se uzbuđuje na rizik i nemoguće i animalne situacije i sve će dati za užitak. On voli da mu kažete da vas uzme, naročito kako on najviše voli. Erogene zone su bokovi, kukovi i bedra. (Pa, stegnite i vi njega).


ON zaista voli vetar u kosi, izbledeli džins, brzu vožnju i radio u kolima „odvrnut do daske“, pa još kad se na putu nadje neka zgodna autostoperka, eto avanture ili romanse. Bez obzira koliko ima godina, muškarac Strelac je uvek spreman da vas zavede (makar na kratko što njemu inače najviše i odgovara), a u osvajačke pohode najradije kreće na odmoru ili kada je dovoljno daleko od svoje kuće (ma kako vam smešno zvučalo, on ipak vodi računa o tome šta će komšije reći).

ONA je mladolika, vedra, elokventna, uliva poverenje do te mere da se osećate kao da je poznajete oduvek, a njena potreba za intelektualnom polemikom vam imponuje bez obzira na nivo vašeg obrazovanja, Istovremeno, žena Strelac vas drsko zavodi svojim prekrštenim preplanulim nogama koje nekako uvek izbacuje u prvi plan, planira putovanje sa vama, a da vas još nije dovoljno ni upoznala (to će učiniti na putu), dok vi sve to oduševljeno prihvatate. A ko ne bi?

za više informacija, kontaktirajte me...

Jarac

Osobe rođene od 22. decembra do 21. januara rođene su u znaku Jarca.

Jarac (lat. Capricorn) je jedan od 12 horoskopskih znakova.

 • Polaritet - negativan
 • Omiljene boje - siva, tamno zelena i braon
 • Kvalitet - kadinalan
 • Dragi kamen sreće - tirkiz
 • Element - zemlja
 • Deo tela – kosti i zubi
 • Vladajuća planeta - Saturn
 • Ključna fraza – ja koristim
 • Suprotni znak - Rak
 • Glavne osobine - usmereni ka cilju ali kruti

JARAC, je covek koji jako dobro zna šta je i ko je on, šta može da uradi, koliko da postigne. Zna tacno gde mu je mesto, npr u hijerarhiji. Covek koji pati od forme, prihvata samo jasne, konkretne, prakticne i efikasne forme, jer se materijalna sigurnost veoma ceni posto Jarac teži samostalnosti. Osoba zna šta znaci nemati jer to u jednom delu života mora da iskusi. Da bi stigao do zacrtanog cilja, osoba se oslanja iskljucivo na sebe jer je ambiciozna, strpljiva, marljiva, disciplinovana, štedljiva, poslovna, pouzdana. Zbog svog strogog stava prema obavezama, što isto zahteva od drugih, deluje hladno i bezosecajno. Ne poverava se drugima, teško pokazuje emocije, ali se mnogo toga dešava unutar njega, iza mirne spoljašnjosti. Jarac ne zna da ispolji svoja osecanja jer nemaju formu, nisu opipljiva i konkretna, ali kada se uveri u vašu iskrenost i da ga necete uvrediti, bice vam privržen i veran do kraja života. Zato se kaže da je Jarac najvredniji u Zodijaku, covek na koga se apsolutno može osloniti, jer je metodican, ozbiljan, uporan i sa izraženom unutrašnjom disciplinom, što doprinosi da zacrtane ciljeve obavezno relizuje. U nekom neharmonicnom ispoljavanju prepoznaje se po: nepopustljivom i zatvorenom karakteru, obazriv, nepoverljiv, stidljiv, tvrdoglav, povlaci se u sebe, u samocu, rezervisan, ne prihvata savete, poseduje manjak diplomatije, konzervativan, bez ukusa, osecanja su mu hladna i ne ispoljava nežnost, opsednut je crnim mislima, pesimizmom, materijalizmom, škrt kako prema sebi tako i prema drugima. Zna da bude lukav i podmukao, cinican i dosta zao. Sa godinama se sve popravlja. Jarac je ozbiljan, pravedan, sebican, pouzdan, namrgoden, stabilan, porodican je covek, dobar domacin.

On nece pokazivati mnogo interesovanja, pa cete misliti da nije zainteresovan za vas, ali je to pogrešno, jer se on kontroliše, sve dok se ne uveri da je "vazduh cist". On ne voli preterivanja, pre je za klasiku, ali se nemojte iznenaditi ukoliko vas prepadne i nekontrolisano vam pocepa odecu. Erogene zone su listovi nogu i kolena (... samo nemojte preterivati).


ON gori od želje da sedi u vašoj blizini, da vas samo gleda i uživa, jer će pocrveneti već pri slučajnom dodiru vaše kože (pogotovo dok je mlad). Ne znajući kako da vam pokaže koliko ste ga očarali, biće i nespretan i pomalo trapav, ali će njegove prave zavodničke sposobnosti doći do izražaja kada se budete dotakli bilo koje teme koja ima veze sa obrazovanjem.Tada ćete vi gledati u njega sa obožavanjem i strahopoštovanjem potajno razmišljajući kako se ljubi.

ONA je prava vatra ispod leda, baš zato što je toliko prefinjena i ženstvena, da muškarce u njenoj blizini u početku zbunjuje poštovanje koje budi u njima. Žena Jarac, bilo da nosi mini suknju (obično su vitke dok su mlade) ili podvezicu ispod romantične haljine, ume da probudi maštu svakog muškarca koji ima dovoljno strpljenja i upornosti da je zavede, osvoji i pobedi njenu stidljivost.

za više informacija, kontaktirajte me...

Vodolija

Osobe rođene od 21. januara do 20. februara su rođene u znaku Vodolije.

Vodolija (lat. Aquarius) je jedan od 12 horoskopskih znakova.

 • Polaritet - pozitivan
 • Omiljene boje - električno plavo i fluo boje
 • Kvalitet - fiksni
 • Dragi kamen sreće - ametist
 • Element - vazduh
 • Deo tela – cirkulacija i zglobovi
 • Vladajuća planeta - Uran
 • Ključna fraza – ja znam
 • Suprotni znak - Lav
 • Glavne osobine - progresivan ali buntovnik

VODOLIJA, je misaoni tip, inteligentna, objektivna, ne oslanja se na osecanja, ciji je zadatak podrži i propagira novo i da odbaci, poruši i eliminiše staro - sve ono što više ne može da koristi covecanstvu, u celini da se poruše sve krute forme. Vodolija je istrajna, ali nije privržena, kljucna rec je sloboda, misli i delanja, prijateljstvo, ravnopravnost, razumevanje, humanizam, društveno angažovanje. “Gradjanin sveta”, koji zarad njega uklanja staro da bi stvorila mesta za nešto sasvim novo. Cesto je Vodolija okarakterisana kao ekscentrik, nekonvencionalna, napredna, ispred svog vremena, originalna, revolucionarna, nesebicna, covecna. Reguje kako joj se prohte: impulsivno i neocekivano. Nemirnog je duha, lako ostvaruje kontakte, borbena i željna isticanja. Vodolija je jedinstvena, nije joj stalo do tudjeg mišljenja, cesto ispred vremena, i zbog toga je neshvacena, i kaže se: otkacena. A za brak – nikako ili dobro raymislite, jer od nje se može sve ocekivati, obzirom da iznad svega ceni slobodu i nezavisnost. Ako je rešila da ode, oticice. Bez predrasuda je, voli da izaziva, da koketira; stupa lako u odnose i svojom gracioznošcu i ljupkošcu lako osvaja. Što ima da ti kaže, reci ce ti bez snebivanja, uvijanja i diplomatije.

On voli neobicnosti. Zato mu morate pricati (nacrtati) kako bi cin trebalo da izgleda. Ali kada konacno pristane, zapanjice vas tek njegov repertoar. Erogene zone su stopalo i gležanj. (Prihvatice sve što nije probao).


ON je toliko nonšalantan, šarmantan i ležeran, da pri prvom susretu uopšte nemate osećaj da vas zavodi, osvaja ili radi bilo šta slično. To što vam pripaljuje cigaretu, dosipa piće u čašu, zamišljeno ćuti ne skidajući pogled sa vas dok pričate (a vi ni ne znate o čemu on razmišlja), odbija pozive na mobilnom telefonu (dok vas kopka kome to neće da se javi)- sve vam to prija, a da niste ni svesni da ste se „upecali“. Na rastanku, muškarac Vodolija vam neće ništa reći, ali ćete vrlo brzo ugledati njegovu poruku na svom mobilnom telefonu.

ONA je proračunata onoliko koliko joj je važno da umete da pratite njene ideje i način razmišljanja. Zato žena Vodolija bira partnera sličnog po nivou obrazovanja, stavovima i ponašanju, bez obzira na uvreženo mišljenje o njenoj ekscentričnoj prirodi i potrebi za slobodom. Njenoj sujeti godi muška upornost i spremnost da sve učinite za nju (što uključuje i prilične finansijske troškove), pa zato nikada ne odustajte ako želite da osvojite ženu Vodoliju, a ona će vam zauzvrat biti odana, sve dok je sa vama.

za više informacija, kontaktirajte me...

Ribe

Osobe rođene od 21. februara do 20. marta rođene su u znaku Riba.

Ribe (lat. Pisces) su jedan od 12 horoskopskih znakova.

 • Polaritet - negativan
 • Omiljene boje - morsko zeleno i svetlo ljubičasta
 • Kvalitet - promenljiv
 • Dragi kamen sreće - akvamarin
 • Element - voda
 • Deo tela – stopala i imunološki sistem
 • Vladajuća planeta - Neptun
 • Ključna fraza – ja verujem
 • Suprotni znak - Devica
 • Glavne osobine - osećajan ali beži od stvarnosti

RIBE, su dobronamerne, spremne uvek da pomognu, veoma osetljive, emotivne i podložne uticajima; blage, iskrene, plemenite, idelisti, romanticne, bez osecaja za relnost. Nesvesno se usaglašavaju sa drugima, noseci pecat zadnjeg kontakta. Prijemcive su za vanculne kontakte i sposobne su da se urone u misli drugih, jer kod njih nije razvajen racio i masaoni proces, pa zato cesto donose nebulozne odluke a u glavnom pogreše, ala ih neko koristi. Zbog podložnosti atmosfera koja nema crvste osnove, sklona je da masta i iracaonalnom. Posvecenost necemu ide do te mere da prerasta u ropstvo. Nepraktacnost Riba se ogleda u nepostojanju formi, pa a izgledaju izgubljeno, jer joj je najlakše da urone u svoj svet bez oblaka - koja samo ona razume! Vrlo pralagodljive osobe, ali ne znaju da iskoraste prilike, jer nemaju samopouzdanja. Vole da rade gde su negde od pomoci, u okviru velikih kolektiva ali su to boemi, umetnici. Njihov život je pun padova a uspona, jer žive neorganizovano, bez orijentacije a smisla, pa im je cesto život u haosu. Jedino što Ribu može spasiti je izuzetno razvijena intuacija, instinkt i sposobnost pretvaranja, kao i sam Bog. S njom teško možete nešto utanaciti. Riba u ljubavi prodje kroz dosta loših iskustava dok ne nadje pravog partnera. Riba je "dobrica", a zbog svega, ne sme vredati, jer razumevanje koje ona može da pruži to nije svojstveno najednom znaku.

On ce prihvatata bilo kakvu satuacaju a voli podredjenu ulogu, tj. da oseti žensku snagu a umeće. Ali nece dugo btii pasavan - probajte, videcete*! (*M. Dupor). Erogene zone su stopala i prsta. (Ako on može, zašto ne biste i vi?)


ON ne zna kako da počne da vam se udvara, pa deluje pomalo nespretno što već pri prvom susretu izaziva simpatije suprotnog pola. Ako je oženjen, u društvu će zbog okoline koja može da ga „otkuca“ kod žene (jer Ribe su najveći papučići Zodijaka), glumiti vernog supruga, ali će čim ostane nasamo sa vama, preći u direktan napad. I to uvek sa stilom koji podrazumeva pažnju, saosećajnost i galantnost.

ONA uživa u zavodjenju već pri samoj pomisli na muškarca koji joj se dopada, mada će mu to retko (skoro nikad) priznati. Učiniće sve da vas zavede (romantična atmosfera, mirisne sveće, seksi veš, pogled pred kojim muškarci retko mogu ostati ravnodušni), a onda će vam tajanstveno dati do znanja da ste možda uspeli da je osvojite. I tako unedogled.

za više informacija, kontaktirajte me...